Att kalla detta ett recept är överkurs utan dess like. Du får nog helt enkelt se det mer som ett tips. Jag har anammat det italienska sättet att på ett enkelt sätt servera en liten aptitretare innan en middag men använder det även som ett tillbehör till en middag. Livet ska vara gott och enkelt är mitt motto. Jag rostar lätt skivad pain riche eller vanlig formfranska och brer på någon tryffelprodukt. Klart! De flesta uppskattar detta koncept väldigt mycket. Av naturliga orsaker har jag alltid olika produkter och tryfflar hemma så jag blandar. Men även jag måste köpa in dem och tycker det är värt pengarna. Ibland blir jag mer avancerad och gör en ”riktig” förrätt vilket då innebär att jag bredvid det rostade brödet brett med en tryffelprodukt lägger en liten ostbit, sparris, kantarellröra med creame fraiche och rödlök eller ägg fint upplagt garnerat med en ytterligare en liten klick tryffelsalsa och något grönt eller annat som jag för dagen känner för.